Ideal pentru orice bucătărie în restaurante, baruri, cantine, pentru prăjituri, pâine, carne, pește și păsări de curte.
Funcția de abur vă ajută să preparați pește delicat și sănătos și preparate din carne.
Generarea directă de abur.
Convecția (ventilată), adică circulația forțată a aerului fierbinte pentru a asigura o distribuție uniformă a temperaturii în întreaga cameră de gătit.
Aerul este aspirat din cameră de către ventilator și apoi circulat prin încălzitoare.
Atunci când se încălzește, aerul se întoarce de pe ambele părți pe alimentul din recipiente GN puse în ghidaje.
Ventilatoare eficiente de 250 W fiecare, cu autoreverse și două viteze 1400/2800 RPM.
Generarea directă de abur prin pulverizarea apei pe încălzitoare. Reglare electronică a aburului la 10 grade.
Reglarea electrică a supapei de aerisire pentru a asigura o circulație optimă a aerului în camera de gătit.
Timer mecanic: 0-120 de minute.
Indicatorul luminos pentru termostat și pentru aburi.
Ventilatoare cu direcții alternative.
Cameră cu iluminare cu halogen
Ușă ventilată cu vitraj dublu, cu geam care se deshide pentru curățare ușoară.
Garnitura de ușă montata in carcasa cuptorului, usor de indepartat pentru curatare sau înlocuire.
Carcasă și cameră realizată din oțel inoxidabil de înaltă calitate.
Scurgere la baza camerei cuptorului.
Conectare la apă: ¾”, max 30°C, 150-200 kPa (2 bari), apă tratată, dedurizată.
Greutate | 2 kg |
---|---|
Capacitate | |
Alimentare | |
Putere |