Utilizarea dedurizatorilor de apă ajută la extinderea ciclului de viață al echipamentelor de catering
Balsamurile se bazează pe un procedeu de schimb de ioni în care ionii de calciu și magneziu care cauzează duritatea apei sunt capturați de rășina schimbătoare de ioni în interiorul balsamului. Ajută la reducerea costurilor de întreținere datorită prevenirii eficiente a depozitelor de calcar
Dispozitivul este echipat cu un cap de control care face posibilă configurarea parametrilor de lucru ai sistemului de dedurizare a apei, după cum este necesar
Elementele din interiorul capului sunt realizate din ceramică de înaltă calitate, rezistente la abraziune, coroziune și acumulare de impurități (de exemplu, fier). Această tehnologie asigură o etanșare perfectă în interiorul controlerului și, prin urmare, funcționarea lungă și fără probleme
Carcasă de culoare albastră
Diametrul racordului de apă ¾ „
Presiune de lucru: 1,5-6,0 Ba
Temperatura ambientală de lucru: 5 – 38˚C
Max. temperatura apei de alimentare: 38˚C
Timp de regenerare: 37 min
Ieșire pentru 10 ° dH – 1200 L
Pânză de rășină 4,0 L
Rezervor de regenerare: 8 kg
Fluxul maxim de apă: 5 L / min
Consumul de sare de regenerare pe 1 ciclu: 0,5 kg
Procesul semi-automat de regenerare a patului de rășină, folosind saramură, este inițiat manual
Greutate: 8 kg
Putere 18W, 230V, dimensiuni: 195x360x(H)x510 mm
Greutate | 8 kg |
---|