- Distribuitor „Peristaltic” al produsului de clătire și distribuitor de detergent lichid „peristaltic” furnizat ca standard.
- Panoul de control digital CSD (Soft Touch).
- EED Economisirea energiei.
- Controlul termostatului TCD pentru o clătire finală la 85 ° C.
- DRD Faza de preîncălzire accelerată.
- a făcut diagnostic automat în caz de probleme.
- Adăugați afișarea temperaturii cazanului și a rezervorului (HACCP conform).
- DDD scurgerea parțială a rezervorului, evacuarea prin partea inferioară a rezervorului.
- RGD Clătinire constantă T ° de 85 ° C, presiune stabilă.
- BTD „Break Tank” Anti-poluare, tip AB.
- CAD Cycle Auto Auto-Cleaning
avantaj-break tanc: „rezervorul de pauză” este un dispozitiv AB „anti-poluare” (standarde din Marea Britanie ) 1) împiedică apa rezervorului (cu detergenți) să curgă din nou în sistemul de distribuție 2) pompa sa garantează o presiune constantă pe parcursul întregii clătiri, uscarea și igiena sunt garantate cu un t ° de 85 ° C … până când Ultima picătură de apă!
avantaj- h.r.s.:
Sistem de recuperare a căldurii și a aburului format dintr-o baterie cu căldură cu flux dublu- schimbător, se încălzește prin traversarea apei rece cu aburul provenit din camera de spălat.
- Costuri de funcționare scăzute: Apa T ° crește până la 25 ° C, rezultatul este o economie de 38% a energiei electrice.
- Mediu de muncă mai sănătos: prin eliminarea emisiilor de umiditate în mediu, nu mai mult cu aburul saturat de umiditate până la 60 ° C.
- Instalații ușoare: Nu este nevoie să instalați o capotă suplimentară pentru a elimina aburul, nu este nevoie de conexiuni sanitare sau electrice suplimentare! nb Fără o osmose compatibilă.
avantaj-Economisiți planeta : Mașini de ultimă generație, tehnologii de avangardă respectuoasă pentru planetă, energie scăzută, apă, apă, apă și consumul de detergent, datorită unui rezervor mai conținut și a filtrului său „brevetat”, permițând menținerea apei de spălare la temperatura potrivită, precum și o pompă de spălat cu eficiență ridicată (flux dublu).
avantaj – sanitizare : Acest nou program de salubritate oferă o garanție suplimentară datorită unei faze de dezinfectare termică în timpul căreia sunt mâncărurile adus la o temperatură de peste 70 ° C și rămâne acolo pentru un timp suficient pentru a ajunge la un indice de letalitate A0 de peste 30 (standard sanitar EN 15883). Acest standard garantează eliminarea anumitor clase de germeni și bacterii. Această valoare „A0” poate fi setată după cum este necesar, iar timpul de ciclu este ajustat automat în consecință. Prin urmare, nivelul de igienă atins cu acest ciclu este mult mai mare decât cel pe care îl poate oferi un ciclu tradițional de spălare.