avantaj:
- Posibilitatea de a insera alimente cu o temperatură de până la 90 ° C.
- Versiune NNC: 3 cicluri personalizabile (soft +3 ° C, hard +3 ° C, hard +3 ° C, reținere), versiunea BCC: 5 cicluri personalizabile (soft +3 sau -18 ° C, Hard +3 sau -18 ° C, ține), cicluri specifice pentru înghețată, iaurt, ciocolată, sushi/sashimi, etc ….
- Funcție de croazieră.
- Funcția CCRT care estimează timpul rezidual rămas înainte de sfârșitul ciclului.
- Funcția Turbo CCTC special concepută pentru producția continuă. – Sonda de bază cu 3 senzor cu funcția CCAC, care verifică introducerea corectă a acesteia în produs.
haccp:
Echipat cu o alarmă sonoră și vizuală, precum și un sistem de arhivare a datelor. Posibilitatea de a recupera datele direct pe un computer (port serial). Ciclurile de răcire sau îngheț se conformează standardelor NF. De asemenea, pot fi personalizate conform standardelor locale.
U.K. Standarde (temperatura în inimă)
de +70 ° C cu +3 ° C în 90 minute
de +70 ° C cu -18 ° C în 240 minute.
Greutate
|
340 kg |
Dimensiuni
|
125 × 109.2 × 173 cm |
Putere
|
400/3N 50Hz, 5.5kW
|
Temperatură
|
+70°+3°
|