Abatitor, blast chiller, racitor rapid 3 tavi GN 2/3
Acest congelator robust este potrivit pentru utilizarea în hoteluri, restaurante, cantine și cafenele. Îl puteți utiliza pentru a răci sau a congela rapid mesele care au fost deja pregătite. În acest fel, dezvoltarea bacteriilor este redusă la minimum, produsele își păstrează calitatea ridicată și evitați cristalizarea grosieră în timpul procesului de congelare. Răcitorul cu aer comprimat are o capacitate de 2 tăvi de 2/3 GN + 1 tavă de 1/2 GN, care poate fi comandată separat. În plus, răcitorul cu aer comprimat are o ușă cu închidere automată cu o garnitură de cauciuc antibacterian. În interiorul răcitorului cu aer comprimat există colțuri rotunjite, astfel încât să nu se acumuleze murdărie. Sistemul de răcire este format dintr-un evaporator cu apă, iar lichidul de răcire care este utilizat este R290 și nu conține CFC. În plus, răcitorul de aer comprimat este echipat cu un termometru de miez.
Abatitor/blast chiller, capacitate 10 tavi 60*40 sau 10 GN1/1
Acest răcitor cu suflu profesional vă permite să răciți sau să congelați alimentele rapid și eficient. Are capacitatea pentru 10 tăvi Bakerynorm de 1/1 GN sau 40 x 60 cm pline cu alimente. Se potrivește perfect în orice bucătărie de catering, cum ar fi în hoteluri, restaurante, cafenele și cantine. De asemenea, vine pe roți, ceea ce îl face ușor de mutat.
Aparat de gatit sous vide, capacitate 30l, pompează 8 l/min
Cu o capacitate considerabilă de 30 de litri, acest aparat este potrivit pentru a găti sous vide diverse feluri de mâncare și alimente. Gustul, textura și substanțele nutritive sunt toate păstrate atunci când alegeți gătitul sous vide. Acest mod de gătit este foarte silențios, iar aparatul sous vide nu face aproape niciun zgomot. Există mai multe avantaje ale gătitului sous vide: este sănătos, deoarece se folosesc mai puține grăsimi și sare în preparare, produsele nu se ard sau se separă, deoarece apa nu se încinge mai mult de 99ºC. De asemenea, prin gătitul la o temperatură constantă a mâncărurilor ambalate sub vid, acestea nu se usucă.