Abatitor/blast chiller, capacitate 10 tavi 60*40 sau 10 GN1/1
Acest răcitor cu suflu profesional vă permite să răciți sau să congelați alimentele rapid și eficient. Are capacitatea pentru 10 tăvi Bakerynorm de 1/1 GN sau 40 x 60 cm pline cu alimente. Se potrivește perfect în orice bucătărie de catering, cum ar fi în hoteluri, restaurante, cafenele și cantine. De asemenea, vine pe roți, ceea ce îl face ușor de mutat.
Frigider vertical inox cu 2 usi, 6 rafturi reglabile (GN 2/1), capacitate 1200l
Ingredientele proaspete și alimentele care au fost deja preparate trebuie să fie refrigerate pentru a rezista mai mult timp. Acest frigider din oțel inoxidabil, cu o capacitate brută de 1200L, oferă capacități de răcire îmbunătățite pentru unitatea dvs. de catering. Interiorul este prevăzut cu iluminare LED eficientă din punct de vedere energetic și șase rafturi reglabile pe înălțime, potrivite pentru recipientele GN 2/1. Ușile cu garnitură de cauciuc antibacterian includ o încuietoare încorporată.
Maxima congelator vertical inox, dublu, capacitate 1200l
Acest congelator profesional cu o capacitate de 1200 de litri este un atu pentru orice bucătărie de catering mare. Congelatorul are două uși cu închidere automată, astfel încât este ușor să scoateți produsele potrivite din congelator. Pe cele 6 rafturi reglabile pe înălțime încap recipiente GN 2/1. În plus, congelatorul este echipat cu o încuietoare și sunt furnizate două chei. În interior veți găsi iluminare LED încorporată, astfel încât toate produsele să fie clar vizibile în congelator.